Anunt

îN ATENŢIA PERSOANELOR CARE SOLICITĂ DATE STATISTICE

Având în vedere măsurile preventive adoptate la nivel național, pentru evitarea răspândirii infecției cu COVID-19 (coronavirus), se restricționează accesul în sediul DRS OLT pentru toate persoanele din afara instituţiei.

Cererile de date se primesc pe e-mail (tele@olt.insse.ro) sau pe fax (0249.423.153) .                                 Cereri tip puteti descărca de aici

Informaţii statistice se pot obţine şi accesând gratuit baza de date Tempo Online.

 

ANUNŢ

Criza cauzată de răspândirea virusului COVID-19 se răsfrânge şi asupra producţiei statistice a DRS Olt. Din acest punct de vedere vom lua măsurile necesare pentru a limita pe cât posibil impactul pe termen lung. DRS Olt doreşte să se asigure că producţia datelor statistice nu va fi întreruptă, iar calitatea acestora nu va fi afectată de măsurile pe care le vom întreprinde pentru a putea oferi instituţiilor publice şi celorlalte categorii de utilizatori informaţiile necesare în următoarea perioadă.

 

Colectarea datelor:

  1. de la populaţie: Am impus restricţii temporare pentru realizarea cercetărilor statistice pe bază de interviu faţă în faţă. Rugăm persoanele cărora li se solicită date să răspundă prin modalităţi alternative (telefonic sau electronic). Participanţii la AMIGO şi ABF vor fi contactaţi şi intervievaţi prin telefon
  2. în companii: Solicităm companiilor care sunt incluse în eşantion să trimită în continuare datele solicitate de către DRS Olt prin intermediul platformei eSOP. Dacă acest lucru nu este posibil din cauza suspendării temporare a activităţii, datele pot fi trimise şi după termenul stabilit.

 

Pe perioada stării de urgenţă se suspendă programul de audieri, iar o parte a angajaţilor din DRS Olt lucrează de acasă.

 

 

Vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail (tele@olt.insse.ro) sau telefon (0249.423153)

 

Lasă un răspuns